Dette domenet er til salgs "as is". Ta kontakt med GaWeb
Publisert 14.08.2009

Drømmetydning

Drømmetydning

Drømmetydning.com

Drømmene er en kilde til visdom. Tolker du drømmer kan du finne svaret på spørsmål, skille mellom rett og galt, få advarsler eller oppnå personlig utvikling.

Det eldste registrerte tilfellet av drømmetydning finnes i Chester Beatty Papyrusen som stammer fra det 12. egyptiske imperium (1991-1786 Før Kristus). Et dokument fra India som heter Atharvaveda inneholder også et kapittel om drømmetydning. Dette dokumentet stammer fra cirka år 500 Før Kristus. I Babylon ble også drømmetydning brukt. En veiviser til drømmetydning ble funnet i ruinene til byen Nineveh, i biblioteket til keiser Ashurbanipal (668-627 Før Kristus). Også i Bibelen er det henvisninger til drømmetydning. Josef tolket korn, månen og stjernene som et symbol på seg selv og sine brødre. Blant araberne var drømmetydning så utbredt at det ble forbudt av Muhammed.

Tyd dine drømmer på Drømmetydning.com »

NB! Om denne linken ikke fungerer så bruker du en gammel nettleser. Last ned Firefox »

Kategori: Mystikk Stikkord: , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

(Spamcheck Enabled)

Copyright TekVit.no © 2021

Wordpress-Tema laget av GaWeb